Scholen & BSO

Werkdrukverlaging én een verrijkend lesaanbod

Naast dansdocent ben ik werkzaam als docent bewegingsonderwijs en groepsleerkracht. Mijn lessen worden daarom ook ingepland om de werkdruk van docenten en/of pedagogisch medewerkers te verlichten. De kinderen krijgen een kwalitatief goede en leuke gastles, de juf of meester heeft de handen vrij voor intern overleg of administratie!

’Reis door het lichaam’ (hele dag)

Een dagvullend programma, creatief en educatief lesprogramma voor groep 1 t/m 4. De kinderen leren over de opbouw en functie van het skelet, oefenen zich te concentreren op hun eigen lichaam d.m.v. mindfulnessoefeningen en ze leren samenwerken in dans.

’Rots en water’  (hele dag)

Een dagvullend programma voor groep 5 t/m 8 waarin kinderen leren gronden, centreren en concentreren. Ze krijgen meer inzicht in eigen reactiepatronen en ontwikkelen fysieke communicatievaardigheden als basis voor andere, meer verbale georiënteerde vormen van communicatie. Bij deze dag is aanwezigheid van de groepsleerkracht verplicht. De groepsleerkracht kan dan na afloop verder bouwen aan een veilig en prettig klassenklimaat met tips en oefeningen die we nadien bespreken.

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *