Kinderen


In navolging op het lockdown beleid van de Rijksoverheid, organiseer ik momenteel alleen fysieke trainingen voor kinderen tot en met 12 jaar in de buitenlucht. Zie onder voor mijn actuele aanbod. Opgeven kan t/m 14 mei 2021.

Reis door het lichaam 
7 – 9 jaar
€70,-voor 7 (buiten-)lessen
Locatie: Aragon 12 Leusden
Data: maandag 17-05/31-05/07-06/14-06/21-06/28-06/05-07
Tijd: 15.00 – 16.00 uur

    

We leven in een wereld en tijd die voornamelijk door het hoofd wordt geregeerd, prestatiegericht is en waarin kinderen dagelijks worden blootgesteld aan een voortdurende stroom van externe prikkels en eisen. Het is belangrijker dan ooit kinderen van jongs af aan te leren hoe gecentreerd te blijven in het lichaam en het lichaam als kompas te gebruiken in het goed zorg dragen voor zichzelf.

Middels dans, yoga, beweegspelletjes en tekenen worden drie essentiële bouwstenen voor een sterke basis in het leven gestimuleerd: lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde. 

 

Rots en water training 
4 – 8 jaar
€105,-voor 7 (buiten-)lessen
Locatie: Aragon 12 Leusden
Data:
woensdag 19-05/26-05/02-06/09-06/16-06/23-06/30-06 
Tijd: 15.00 – 16.00 uur

 

Rots en Water is een psychofysieke groepstraining om positieve weerbaarheid en sociale vaardigheden bij kinderen te vergroten. Door middel van lichamelijke oefeningen, gecombineerd met mentale oefeningen wordt er gewerkt aan zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie. Vanuit die vertrekpunten is er aandacht voor thema’s als veiligheid, voor jezelf opkomen, contact met de ander en het vinden van je eigen weg.

Rots staat voor IK
Water staat voor WIJ

Rots: “Ik weet wat ik belangrijk vind. Ik kan voor mezelf opkomen. Ik kan mijn eigen grenzen aangeven. Ik weet welke kwaliteiten ik bezit.”

Water: “Ik weet hoe ik samen kan spelen, samen kan leren, samen kan werken en samen kan leven. Ik snap hoe ik vriendschappen aan kan gaan. Ik ontwikkel begrip voor een ander en ervaar hoe ik een ander kan helpen.”

 

 

 

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *