Reacties & ervaringen

“De lessen waren super. Het is heel leuk om verschillende soorten dans te leren uit andere landen. Het is heel leuk om  met elkaar te dansen zoals Vera dat doet met aanwijzen wie wat gaat doen, we hebben dan veel lol.” Els de Groot, 9 jaar (danseducatie, lessenserie ‘Dans rond de wereld’)

“Leuk! Ik heb geleerd welke dansen bij welke landen horen. Sommige dansen zijn makkelijk en andere iets moeilijker maar allemaal leuk om te leren.” Emilia Noltes de Azevedo, 9 jaar (danseducatie, lessenserie ‘Dans rond de wereld’)

Het was een leuke dag! Vera is enthousiast en weet de kinderen te raken. Ze heeft haar programma goed voorbereid en dat maakt dat de kinderen de hele dag geboeid zijn. Haar samenwerkingsopdracht met muziek en beweging bracht hele mooie creaties.”  Carin Rommers, schoolleider Vrije School Valentijn te Harderwijk (themadag ‘Mijn lijf & ik’)

“Onze dochter heeft in 2018 bij Vera ‘Reis door het Lichaam’ gevolgd. Deze lessen zijn de aanzet geweest voor een mooie ontwikkeling bij Iris. Ze is opgebloeid en bewust geworden van zichzelf. Heeft sindsdien grote sprongen gemaakt, ook op school.” (Debby, moeder van Iris 5 jaar)