Aanbod particulier

Reis door het lichaam
(4 t/m 8 jaar)


Het educatieve en preventieve programma dat kinderen spelenderwijs leert luisteren naar hun lichaam en hen bekrachtigt in het maken van keuzes die hun gezondheid en welzijn dienen. Middels lichaamsgericht onderwijs, mindfulness, beweging, visualisatie-oefeningen en tekenen worden drie essentiële bouwstenen voor een sterke basis in het leven gestimuleerd: lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde.

Locatie: Aragon 12, Leusden (buiten)
Data: maandag 17-05/31-05/07-06/14-06/21-06/28-06/05-07
Kosten: €70,-voor 7 lessen

Voor meer informatie over het programma: www.reisdoorhetlichaam.nl
Aanmelden via mijn site!

Rots en Water ( 7 t/m 9 en jaar)Rots & Water ®, een psychofysieke training voor jongens en meisjes voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Doel van het Rots en Water programma is het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden en welzijn bij kinderen en jongeren en het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Locatie: Aragon 12, Leusden (buiten)
Data: woensdag 19-05/26-05/02-06/09-06/16-06/23-06/30-06
Kosten: €105,-voor 7 lessen

Voor meer informatie over het programma: www.rotsenwater.nl
Aanmelden via mijn site!

Dansend tot je essentie ( 18+)

Dansen brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest: door te reflecteren op je bewegingen verruim en verdiep je je bewustzijn. Bij het dansen ervaar je een diepe verbondenheid met jezelf, met je mededansers en uiteindelijk met alles en iedereen. Dansend tot je essentie ontwikkelt een omvattende visie op expressieve vormen van dans. Er wordt veel aandacht besteed aan de aspecten ‘beweging’, ‘verbondenheid’, ‘bewustwording’ en ‘zijn’, die niet alleen typerend zijn voor de dans, maar behoren tot de essentiële kenmerken van het leven zelf.
Body in Mind Training (18+)

Locatie: MFC Antares Leusden
Data: september 2021 (exacte data en tijden volgen)
Kosten: €50,-voor 4 lessen

Aanmelden via mijn site!

BMT training (18+)

Met een reeks van zorgvuldig samengestelde bewegingsoefeningen leer je de principes van mindfulness met het lichaam als instrument. Als je moeite hebt om lang stil te zitten tijdens de traditionele meditatie is BMT een prima alternatief voor jou. Veel mensen denken dat mindfulness vooral mentale oefeningen zijn. Maar het begint met aandacht hebben voor het lichaam en vertrouwd raken met lichamelijke gewaarwordingen, waardoor je vervolgens meer te weten kunt komen over hoe de geest werkt.

Locatie: MFC Antares Leusden
Data: september 2021 (exacte data en tijden volgen)
Kosten: €50,-voor 4 lessen

Aanmelden via mijn site!